Enthousiaste gastvrouw voor het Mamacafé

Competenties Communiceren
Goede lichamelijke conditie
Adres Frieswijkstraat 99

Het Mamacafé is bedoeld als ontmoetingspunt voor zwangere vrouwen en jonge moeders en hun babies. Zij kunnen ervaringen uitwisselen. Tijdens de bijeenkomst komt er telkens iemand van een andere organisatie om voorlichting te geven.

De werkzaamheden van de gastvrouw zijn:

-helpen met het klaarzetten van tafels en stoelen, speelgoed en boekjes
- (a.s.) moeders en hun kindjes welkom heten en drinken aanbieden
- een gesprekje voeren met de moeders die dat willen

Werktijden: woensdagochtend in de even weken van 10.00 - 11.30 uur

ca. 4x per jaar aanwezig bij overleg

Het Mamacafé is een samenwerkingsproject van o.a. de bibliotheek, de Speel-o-theek en Moeders informeren moeders.