Doe je mee, dan doen we het samen!

Vacature overzicht » Doe je mee, dan doen we het samen!
Geplaatst door Lunchkidz
Plaats PWA, Buizerdlaan 2, 3862 KG Nijkerk
Categorie Contact en begeleiding
Kinderen en jongeren
Volwassenen

Omschrijving / Werkzaamheden

Lijkt het je leuk om tussen de middag met een groepje leerlingen van de basisschool te spelen op het schoolplein of overzicht te houden op het plein? Dan is de basisschool Prins Willem Alexander in Nijkerk op zoek naar jou!

Zij zoeken enthousiaste pleinwachters voor de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en de vrijdag. Dit houdt het werk in: Overzicht behouden op het plein en daar waar het kan kinderen stimuleren tot spel.

Je bent twee of meer dagen in de week beschikbaar. Je werkt ongeveer van 11.50 - 13.05 uur en je wordt 1x per jaar door ons getraind.

Vaardigheden
  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van 10 euro per keer.

Voordat je aan de slag gaat, vraagt Lunchkidz een verklaring omtrent het gedrag aan.
Deze VOG is nodig voor iedereen die voor stichting Lunchkidz in de tussen schoolse opvang actief is.