•   Doe je mee, dan doen we het samen!

    Doe je mee, dan doen we het samen!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Doe je mee, dan doen we het samen!
Geplaatst door Lunchkidz
Plaats PWA, Buizerdlaan 2, 3862 KG Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Kinderen en jongeren
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren

Beschrijving

Omschrijving / Werkzaamheden

Lijkt het je leuk om tussen de middag met een groepje leerlingen van de basisschool te spelen op het schoolplein of overzicht te houden op het plein? Dan is de basisschool Prins Willem Alexander in Nijkerk op zoek naar jou!

Zij zoeken enthousiaste pleinwachters voor de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en de vrijdag. Dit houdt het werk in: Overzicht behouden op het plein en daar waar het kan kinderen stimuleren tot spel.

Je bent twee of meer dagen in de week beschikbaar. Je werkt ongeveer van 11.50 - 13.05 uur en je wordt 1x per jaar door ons getraind.

Vaardigheden
  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Overige informatie

Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van 10 euro per keer.

Voordat je aan de slag gaat, vraagt Lunchkidz een verklaring omtrent het gedrag aan.
Deze VOG is nodig voor iedereen die voor stichting Lunchkidz in de tussen schoolse opvang actief is.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.