Docent/coach smart things

Competenties Probleem oplossen
Communiceren
presentatie

SeniorWeb Nijkerk heeft zich ten doel gesteld om volwassenen wegwijs te maken in het gebruik van allerlei digitale hulpmiddelen. Dat betreft PC's, tablets/iPads, smartphones en nu ook zogenaamde smart-things. Dat betreft dan slimme hoortoestellen, sleutelvinders, huisautomatisering, smartwatches, slimme polsbanden enzovoort. Wij zoeken iemand die op dat gebied (enigszins) thuis is en bij wil blijven om volwassenen, vaak ouderen, bij het gebruik van die hulpmiddelen verder te helpen. Dan kan gebeuren door middel van workshops en ook wel individueel.