•   Docent/coach digitale activiteiten

    Docent/coach digitale activiteiten

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Docent/coach digitale activiteiten
Geplaatst door SeniorWeb Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Contact en begeleiding
Educatie
Informatie en advies
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Systematisch werken
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

SeniorWeb Nijkerk wil mensen over digitale drempels heen helpen en verder coachen. Uitgangspunt hierbij is dat dit gebeurt  door vrijwilligers.

Sinds 1998 organiseert SeniorWeb cursussen over computer- en internetgebruik, zowel voor beginners als voor de wat gevorderde computergebruikers. Tegenwoordig gaat het steeds meer om cursussen/coaching op het gebied van het gebruik van de tablet/iPad/smartphone/en de mobiele telefoon.

Ter versterking van het team vrijwilligers is SeniorWeb op zoek naar nieuwe Docenten/Coaches.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.