Docent/coach digitale activiteiten

Informatie en advies
Competenties Systematisch werken
Communiceren

SeniorWeb Nijkerk wil mensen over digitale drempels heen helpen en verder coachen. Uitgangspunt hierbij is dat dit gebeurt  door vrijwilligers.

Sinds 1998 organiseert SeniorWeb cursussen over computer- en internetgebruik, zowel voor beginners als voor de wat gevorderde computergebruikers. Tegenwoordig gaat het steeds meer om cursussen/coaching op het gebied van het gebruik van de tablet/iPad/smartphone/en de mobiele telefoon.

Ter versterking van het team vrijwilligers is SeniorWeb op zoek naar nieuwe Docenten/Coaches.