•   Diverse winkeltaken

    Diverse winkeltaken

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Diverse winkeltaken
Geplaatst door Dorcas Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Goede doelen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Samenwerken
Adres Boekdrukker 9c

Beschrijving

Voor onze mooie kringloopwinkel in Nijkerk is Dorcas op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Het team bestaat uit ruim 60 vrijwilligers.

Dorcas zoekt mensen die zich willen inzetten voor de verschillende werkzaamheden in de winkel.
Denk bijvoorbeeld aan:
- het sorteren van kleding of andere binnengekomen goederen
- het prijzen van goederen
- kassawerkzaamheden

De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur maar ook op andere dagen wordt er (voorbereidend) werk gedaan.

Kom gerust eens langs voor meer informatie!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.