Vacature overzicht » Voorzitter
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Bijdrage aan goede werkrelaties
Adres Boekdrukker 9c

Voor hun mooie kringloopwinkel in Nijkerk is Dorcas op zoek naar een voorzitter. Het enthousiaste team bestaat uit ruim 60 vrijwilligers.

Wat wordt er van de voorzitter verwacht:

- Geeft leiding aan het bestuur bij het uitvoeren van alle bestuurswerkzaamheden

- Bereidt  bestuursvergaderingen voor en leidt deze ook

- Neemt initiatieven, coördineert taken en draagt zorg voor een goede uitvoering van bestuurstaken

- Bewaakt binnen het bestuur de juiste deskundigheid m.b.t. gebouwbeheer, veiligheid, vrijwilligersbeleid, financiën en de dagelijkse winkelervaringen.

- Onderhoud de contacten met het hoofdbestuur, bestuursleden, teamleiders. vrijwilligers en instanties (o.a. gemeente en pers).

- De voorzitter dient een positief christelijke levensovertuiging te hebben.