Diverse winkeltaken

Categorie Goede doelen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Adres Boekdrukker 9c

Voor onze mooie kringloopwinkel in Nijkerk is Dorcas op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Het team bestaat uit ruim 60 vrijwilligers.

Dorcas zoekt mensen die zich willen inzetten voor de verschillende werkzaamheden in de winkel.
Denk bijvoorbeeld aan:
- het sorteren van kleding of andere binnengekomen goederen
- het prijzen van goederen
- kassawerkzaamheden

De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur maar ook op andere dagen wordt er (voorbereidend) werk gedaan.

Kom gerust eens langs voor meer informatie!