•   Voorzitter

    Voorzitter

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Voorzitter
Geplaatst door Dorcas Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Goede doelen
Bestuurswerk
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Samenwerken
Bijdrage aan goede werkrelaties
Adres Boekdrukker 9c

Beschrijving

Voor hun mooie kringloopwinkel in Nijkerk is Dorcas op zoek naar een voorzitter. Het enthousiaste team bestaat uit ruim 60 vrijwilligers.

Wat wordt er van de voorzitter verwacht:

- Geeft leiding aan het bestuur bij het uitvoeren van alle bestuurswerkzaamheden

- Bereidt  bestuursvergaderingen voor en leidt deze ook

- Neemt initiatieven, coördineert taken en draagt zorg voor een goede uitvoering van bestuurstaken

- Bewaakt binnen het bestuur de juiste deskundigheid m.b.t. gebouwbeheer, veiligheid, vrijwilligersbeleid, financiën en de dagelijkse winkelervaringen.

- Onderhoud de contacten met het hoofdbestuur, bestuursleden, teamleiders. vrijwilligers en instanties (o.a. gemeente en pers).

- De voorzitter dient een positief christelijke levensovertuiging te hebben.

 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.