•   Dierenliefhebber gezocht om met de dieren bij de bewoners op bezoek te gaan

    Dierenliefhebber gezocht om met de dieren bij de bewoners op bezoek te gaan

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Dierenliefhebber gezocht om met de dieren bij de bewoners op bezoek te gaan
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Natuur, milieu en dieren
Seniorenwerk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Bij  woon-zorgcentrum de Pol hebben ze een kleine maar fijne dierenweide. Samen met dagcentrum de Rozelaar worden deze dieren verzorgd en mak gemaakt zodat de dieren mee kunnen op bezoek bij de bewoners van de Pol.

Veel bewoners van de Pol hebben zelf dieren gehad en missen dit contact . Het is dan fijn dat er enthousiaste vrijwilligers met de dieren op bezoek zouden willen gaan. De bewoner  kan dan een dier op schoot houden of voor zich op tafel zien, wat veel fijne gevoelens oproept.

Dit vrijwilligerswerk organiseren ze bij voorkeur in tweetallen, bv. samen met een kennis. Natuurlijk kunt u zich ook alleen aanmelden, zij zoeken dan een samenwerking met een andere vrijwilliger.

Het is een wekelijks activiteit ( natuurlijk met uitzondering als u verhindert bent door bv. vakantie)

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.