•   Deel een boek met een ander. Word inlezer!

    Deel een boek met een ander. Word inlezer!

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Deel een boek met een ander. Word inlezer!
Geplaatst door CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden
Plaats Ermelo
Vacature type Organisatie
Categorie Educatie
Kunst, cultuur en creatief werk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Communiceren
Toepassen taal en rekenen
Adres Paul Krugerweg 39

Beschrijving

Spreekt jouw stem boekdelen? Deel een boek met een ander. Word inlezer!

De CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden in Ermelo, produceert onder andere boeken in passende leesvormen: braille, grootletter en gesproken vorm. Hierdoor kunnen mensen met een leesbeperking blijven lezen. Prachtig, toch?

Om dit werk te kunnen blijven doen, zijn zij op zoek naar nieuwe vrijwilligers om allerlei soorten boeken in te lezen. Houd jij van lezen en voorlezen? Heb je een goede stem en een brede algemene ontwikkeling? Ga naar www.testjestem.nl voor de online stemtest en meer info.

De CBB biedt boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk, training en reiskostenvergoeding met een wettelijke maximum. Inlezen gebeurt tijdens kantoortijden maar kan in overleg ook op maandagavond.

Help blinden en slechtzienden boeken te laten beleven met behulp van uw stem! Het boek dat u in de studio in Ermelo inleest mag u na afloop houden.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.