•   dagactiviteiten centrum Hoevelaken zoekt vrijwilligers

    dagactiviteiten centrum Hoevelaken zoekt vrijwilligers

 
Print Friendly
Vacature overzicht » dagactiviteiten centrum Hoevelaken zoekt vrijwilligers
Geplaatst door Amaris
Plaats Sportweg 23, Hoevelaken
Vacature type Organisatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

Dagcentrum Hoevelaken zoekt vrijwilligers die mee willen helpen met de klusjes van alle dag, zoals koffie zetten, kopjes klaar zetten, koffie thee in schenken, de vaatwasser leeg ruimen, tussen de middag mee helpen met tafeldekken, eten op warmen, tafel afruimen, vaatwasser inruimen, etc. Maar daarnaast ook mee doen met de activiteiten die er gedaan worden. Vooral op de vrijdag is er weer ruimte voor aanvulling. Maar ook als reserve voor andere dagen.

U bent een dagdeel druk bezig en ondertussen bouwt u een band op met de vaste groep deelnemers van het dagcentrum.

Vrijwilligerswerk waardeert Dagcentrum Hoevelaken zeer. Daarom bieden zij begeleiding, een inwerkperiode en twee keer per jaar leuke bijeenkomsten met elkaar.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.