•   Creatieve vrijwillig(st)er

    Creatieve vrijwillig(st)er

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Creatieve vrijwillig(st)er
Geplaatst door InteraktContour
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kunst, cultuur en creatief werk
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Senioren
Competenties Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Adres Oranjelaan 79

Beschrijving

Heeft u creatieve ideeën? Wilt u cliënten ondersteunen bij de creatieve activiteit? Dan is dagbesteding Nijkerk van InteraktContour opzoek naar u!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Elke woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur is er Nijwerk. Nijwerk is de creatieve activiteit van InteraktContour. Hier wordt onder andere gekleid, geschilderd, werkstukken van mozaïek gemaakt en keramiek beschilderd. Zelf doet u niet actief mee met deze activiteiten, maar ondersteunt u de cliënten bij deze activiteit.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.