Creatieve vrijwillig(st)er

Vacature overzicht » Creatieve vrijwillig(st)er
Geplaatst door InteraktContour
Categorie Kunst, cultuur en creatief werk
Volwassenen
Competenties Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Adres Oranjelaan 79

Heeft u creatieve ideeën? Wilt u cliënten ondersteunen bij de creatieve activiteit? Dan is dagbesteding Nijkerk van InteraktContour opzoek naar u!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.

Elke woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur is er Nijwerk. Nijwerk is de creatieve activiteit van InteraktContour. Hier wordt onder andere gekleid, geschilderd, werkstukken van mozaïek gemaakt en keramiek beschilderd. Zelf doet u niet actief mee met deze activiteiten, maar ondersteunt u de cliënten bij deze activiteit.