•   Creatieve vrijwilliger met gevoel voor styling

    Creatieve vrijwilliger met gevoel voor styling

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Creatieve vrijwilliger met gevoel voor styling
Geplaatst door Amaris
Plaats Sportweg 23, Hoevelaken
Vacature type Organisatie
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
presentatie

Beschrijving

In woonzorgcentrum Arkemheen staan in de openbare ruimtes vitrines die maandelijks met een nieuw thema aantrekkelijk mogen worden ingericht. Tevens hangen in de gangen wissellijsten waarin afwisselend nieuwe posters/afbeeldingen komen. Of creaties op de computer gemaakt die worden uitgeprint.

Bent u creatief (ook in styling) en weet u met een klein budget telkens weer bewoners te verrassen zodat ze stilstaan om te kijken dan kunt u het Welzijnsteam daar zeker in ondersteunen. U kunt in overleg met team Welzijn zelf uw tijd indelen als er maar op de afgesprokem momenten weer een nieuwe invulling is. Een belangrijk element is wel dat u daarin begrijpt wat voor de bewoners aantrekkelijk is.

Vrijwilligerswerk waardeert Arkemheen zeer. Daarom biedt zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.