Coordineren van kleinschalige busuitjes met de Arkemheen Bus

Vacature overzicht » Coordineren van kleinschalige busuitjes met de Arkemheen Bus

Amaris Arkemheen biedt bewoners van het woonzorgcentrum én 65-plussers in de gemeente Nijkerk de mogelijkheid op stap te gaan met de eigen (rolstoel)bus. De bus neemt bewoners mee naar diverse bestemmingen voor kortdurende gezellige ontspanning in de regio.

Wilt u zich inzetten om de ouderen van Nijkerk een leuk uitje te bezorgen? Dan zoekt Amaris Arkemheen u:
- Bent u iemand die goed kan plannen, met deadlines en onverwachte wijzigingen kan opvangen?

- Kunt u omgaan op de computer met Word en Excel en op de telefoon met een groepsapp en  durft u de verantwoordelijkheid aan om beslissingen te nemen?

Uw taken zijn:
- ondersteunen en regelen van de chauffeurs en begeleiders en contact hebben met bewoenrs die mee willen
- zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de geboekte uitjes

De huidige coördinator zoekt ondersteuning, maar ook iemand die het eventueel zelfstandig kan overnemen. U doet het dus niet alleen.

Vrijwilligerswerk waardeert Amaris Arkemheen zeer. Daarom biedt zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten.