•   Coordineren van kleinschalige busuitjes met de Arkemheen Bus

    Coordineren van kleinschalige busuitjes met de Arkemheen Bus

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Coordineren van kleinschalige busuitjes met de Arkemheen Bus

Beschrijving

Amaris Arkemheen biedt bewoners van het woonzorgcentrum én 65-plussers in de gemeente Nijkerk de mogelijkheid op stap te gaan met de eigen (rolstoel)bus. De bus neemt bewoners mee naar diverse bestemmingen voor kortdurende gezellige ontspanning in de regio.

Wilt u zich inzetten om de ouderen van Nijkerk een leuk uitje te bezorgen? Dan zoekt Amaris Arkemheen u:
- Bent u iemand die goed kan plannen, met deadlines en onverwachte wijzigingen kan opvangen?

- Kunt u omgaan op de computer met Word en Excel en op de telefoon met een groepsapp en  durft u de verantwoordelijkheid aan om beslissingen te nemen?

Uw taken zijn:
- ondersteunen en regelen van de chauffeurs en begeleiders en contact hebben met bewoenrs die mee willen
- zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de geboekte uitjes

De huidige coördinator zoekt ondersteuning, maar ook iemand die het eventueel zelfstandig kan overnemen. U doet het dus niet alleen.

Vrijwilligerswerk waardeert Amaris Arkemheen zeer. Daarom biedt zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.