Coordineren van kleinschalige busuitjes met de Arkemheen Bus

Vacature overzicht » Coordineren van kleinschalige busuitjes met de Arkemheen Bus

Amaris Arkemheen biedt bewoners van het woonzorgcentrum én 65-plussers in de gemeente Nijkerk de mogelijkheid op stap te gaan met de eigen (rolstoel)bus. De bus neemt bewoners mee naar diverse bestemmingen voor kortdurende gezellige ontspanning in de regio.

Wilt u zich inzetten om de ouderen van Nijkerk een leuk uitje te bezorgen? Dan zoekt Amaris Arkemheen u:
- Bent u iemand die goed kan plannen, met deadlines en onverwachte wijzigingen kan opvangen?

- Kunt u omgaan op de computer met Word en Excel en op de telefoon met een groepsapp en  durft u de verantwoordelijkheid aan om beslissingen te nemen?

Uw taken zijn:
- ondersteunen en regelen van de chauffeurs en begeleiders en contact hebben met bewoners die mee willen
- Aan de hand van voorgaande successen de uitjes bedenken en een overzicht maken

Vanzelfsprekend begeleiden we u in deze taak tot u het vrij zelfstandig kunt oppakken.

Vrijwilligerswerk waardeert Amaris Arkemheen zeer. Daarom biedt zij begeleiding, een inwerkperiode en attentie.