Werkgroeplid voor PR en communicatie

Mensen met een beperking
Competenties Communiceren
presentatie

Het Alzheimer Café Nijkerk organiseert elke eerste maandagavond van de maand informatie- en themabijeenkomsten voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers en ieder ander die affiniteit heeft met dementie.
Voor het Alzheimer Café Nijkerk op zoek naar een werkgroeplid die het leuk vindt om met PR en communicatie aan de slag te gaan.

Voor deze vacature is het van belang dat u inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en affiniteit met dementie heeft.

Wat bieden zij u:
Alzheimer Nederland vergoed de onkosten, biedt andere faciliteiten voor vrijwilligers van het Alzheimer Café en ook cursussen aan.