•   Werkgroeplid voor PR en communicatie

    Werkgroeplid voor PR en communicatie

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Werkgroeplid voor PR en communicatie
Geplaatst door Alzheimer Café Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Goede doelen
Informatie en advies
Mensen met een beperking
Competenties Communiceren
presentatie

Beschrijving

Het Alzheimer Café Nijkerk organiseert elke eerste maandagavond van de maand informatie- en themabijeenkomsten voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, mantelzorgers en ieder ander die affiniteit heeft met dementie.
Voor het Alzheimer Café Nijkerk zijn we op zoek naar een werkgroeplid die het leuk vindt om met PR en communicatie aan de slag te gaan.

Voor deze vacature is het van belang dat u inlevingsvermogen, communicatieve vaardigheden en affiniteit met dementie heeft.

Wat bieden zij u:
Alzheimer Nederland vergoedt de onkosten, biedt andere faciliteiten voor vrijwilligers van het Alzheimer Café en ook cursussen aan.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.