•   Coördinator wandelgroep Amaris Arkemheen

    Coördinator wandelgroep Amaris Arkemheen

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Coördinator wandelgroep Amaris Arkemheen

Beschrijving

Bewegen is gezond voor iedereen. Daarom gaat Arkemheen elke vrijdagmiddag wandelen met haar bewoners in de rolstoel. Er is een groep vrijwilligers die beschikbaar is voor de vrijdagmiddag om de rolstoelen te duwen. Deze groep zoekt iemand die hen wil coördineren.

Wat houdt de functie is:
Er is een goed functionerend systeem om het aantal vrijwilligers met het aantal bewoners te matchen. Hiervoor bent u op de vrijdagochtend beschikbaar.
U vraagt welke bewoners er mee willen die middag, vult een lijst in, de lijst wordt ook bij de zorg ingeleverd en vervolgens in de map gedaan.

Mocht u het leuk vinden dan kunt u zelf ook meelopen, dan bent u de vrijdagmiddag beschikbaar. Wilt of lukt u dat niet, dan zijn we in ieder geval erg blij dat u wel tijd heeft om de coördinatie te doen.

Vrijwilligerswerk waardeert Amaris zeer. Daarom biedt zij begeleiding, een inwerkperiode en leuke bijeenkomsten.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.