Coördinator VoorleesExpress

Competenties Communiceren
Adres Frieswijkstraat 99

Vacature Coördinator VoorleesExpress
De VoorleesExpress stimuleert de taalontwikkeling en het leesplezier van kinderen van 2-8 jaar.Wil je meewerken om dit mogelijk te maken? Meld je dan aan als coördinator. Je begeleidt dan 2-5 voorlezers gedurende 20 weken.

Het voorlezen gebeurt wekelijks aan huis. Samen met de voorlezers en de ouders zoek je naar een manier om het taalaanbod in huis te vergroten. Je organiseert bijeenkomsten voor je voorlezers en onderhoudt contact met de scholen van de kinderen.

Wat bieden wij je:
Contacten met enthousiaste voorlezers en ouders en kinderen uit andere culturen. Je maakt deel uit van het vrijwilligersteam van de bibliotheek. Werktijden zijn in overleg, 30-60 uur per half jaar.

Wat vragen wij van je:
Een goede beheersing van het Nederlands, een open houding, oplossingsgerichtheid, goede communicatieve vaardigheden.