Communicatie medewerker

PR, communicatie en media
Volwassenen
Competenties Communiceren

De Atletiekvereniging Nijkerk is op zoek naar een Communicatie medewerker.

Wat houdt de vacature Communicatie medewerker in:

De Communicatie medewerker gaat helpen bij het vervullen en organiseren van interne en externe communicatie bij de Atletiekvereniging Nijkerk. Denk hierbij o.a. aan het verzorgen van de sociale media, het up to date houden van de website, het verzorgen van een nieuwsbrief, maar ook het verzorgen van aandacht aan sponsoren en communicatie uitingen in het clubgebouw.

Deze functie is geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Spreekt jou deze functie aan, dan horen we graag van je.