Chauffeur/chauffeuse bij het UVV

Geplaatst door Unie van Vrijwilligers
Categorie Vervoer
Adres Frieswijkstraat 97

De Unie van Vrijwilligers Nijkerk (UVV) is een stichting, opgericht in 1970. Het doel is het veraangenamen van het leven van kwetsbare mensen door middel van activiteiten door vrijwilligers. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de voornaamste kenmerken van het UVV.

Voor de vervoersservice, boodschappendienst en ontspanningsritten is de UVV op zoek naar chauffeurs/chauffeuses. Per bus worden 6 - 8 passagiers vervoerd. Bent u een dagdeel per week beschikbaar en in het bezit van een B rijbewijs, dan zijn zij op zoek naar u.

Werktijden: in overleg een dagdeel per week