Chauffeur/chauffeuse

Vacature overzicht » Chauffeur/chauffeuse
Geplaatst door Unie van Vrijwilligers
Categorie Vervoer

De Unie van Vrijwilligers Nijkerk (UVV) is een stichting, opgericht in 1970. Het doel van de stichting is het veraangenamen van het leven van kwetsbare mensen door middel van activiteiten door vrijwilligers met flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid als voornaamste kenmerken.

Voor de vervoersdienst, boodschappendienst en ontspanningsritten is de UVV op zoek naar chauffeurs/chauffeuses. Per bus worden 6 - 8 passagiers vervoerd. Bent u een dagdeel per week beschikbaar en in het bezit van een B rijbewijs, dan zijn zij op zoek naar u.

Werktijden: dagdeel per week, in overleg