•   Chauffeur/chauffeuse bij het UVV

    Chauffeur/chauffeuse bij het UVV

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Chauffeur/chauffeuse bij het UVV
Geplaatst door Unie van Vrijwilligers
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Vervoer
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Adres Frieswijkstraat 97

Beschrijving

De Unie van Vrijwilligers Nijkerk (UVV) is een stichting, opgericht in 1970. Het doel is het veraangenamen van het leven van kwetsbare mensen door middel van activiteiten door vrijwilligers. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de voornaamste kenmerken van het UVV.
Voor de vervoersservice, boodschappendienst en ontspanningsritten is de UVV op zoek naar chauffeurs/chauffeuses. Per bus worden 6 - 8 passagiers vervoerd. Bent u een dagdeel per week beschikbaar en in het bezit van een B rijbewijs, dan zijn zij op zoek naar u. in overleg een dagdeel per week

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.