•   Chauffeur buurtbus Barneveld - Nijkerk

    Chauffeur buurtbus Barneveld - Nijkerk

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Chauffeur buurtbus Barneveld - Nijkerk
Geplaatst door Buurtbusvereniging Barneveld-Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Vervoer

Beschrijving

De buurtbus Barneveld-Nijkerk verzorgt het openbaar vervoer tussen deze twee plaatsen via Hoevelaken, Leusden en Achterveld.

Zij zijn dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs die 4 uur (één dienst) per week of per twee weken de bus willen besturen en passagiers willen vervoeren. Altijd gezellig onderweg en je ziet nog eens wat van de omgeving.

Bezit van rijbewijs B is voldoende. Daarnaast is lokale kennis handig en kennis van de Nederlandse taal een vereiste.

Opleiding en keuring wordt door de vereniging en de vervoersmaatschappij verzorgt. De buurtbusvereniging zorgt voor een inwerkperiode.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.