Chauffeur buurtbus Barneveld - Nijkerk

Vacature overzicht » Chauffeur buurtbus Barneveld - Nijkerk
Geplaatst door Buurtbusvereniging Barneveld-Nijkerk
Categorie Vervoer

De buurtbus Barneveld-Nijkerk verzorgt het openbaar vervoer tussen deze twee plaatsen via Hoevelaken, Leusden en Achterveld.

Zij zijn dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs die 4 uur (één dienst) per week of per twee weken de bus willen besturen en passagiers willen vervoeren. Altijd gezellig onderweg en je ziet nog eens wat van de omgeving.

Bezit van rijbewijs B is voldoende. Daarnaast is lokale kennis handig en kennis van de Nederlandse taal een vereiste.

Opleiding en keuring wordt door de vereniging en de vervoersmaatschappij verzorgt. De buurtbusvereniging zorgt voor een inwerkperiode.