•   Chauffeur

    Chauffeur

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Chauffeur
Geplaatst door Buurtbus Barneveld-Nijkerk
Plaats Nijkerk e.o.
Vacature type Organisatie
Categorie Vervoer
Type vrijwilliger Jongeren
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo

Beschrijving

De buurtbus rijdt zes dagen in de week van Nijkerk naar Barneveld via Nijkerkerveen, Hoevelaken, Leusden en Achterveld. Het is een gezellige club mensen, maar ze hebben regelmatig behoefte aan nieuwe vrijwillige chauffeurs. Mensen gaan bij hen ook met pensioen (vanaf hun 78e) of stoppen om andere redenen.

Vindt u het leuk om gedurende 4 uur op een dag met een 8-persoons busje volgens een dienstregeling passagiers van A naar B te brengen, dan komen zij graag met u in contact.

Na een proefrit en een medische keuring zoeken ze plaats op het rooster. Op korte termijn kunnen ze twee chauffeurs plaatsen.

Enige bekendheid van de omgeving, goed Nederlands kunnen spreken en met apparatuur kunnen omgaan zijn aanvullende vereisten.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.