Chauffeur

Categorie Vervoer
Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo

De buurtbus rijdt zes dagen in de week van Nijkerk naar Barneveld via Nijkerkerveen, Hoevelaken, Leusden en Achterveld. Het is een gezellige club mensen, maar ze hebben regelmatig behoefte aan nieuwe vrijwillige chauffeurs. Mensen gaan bij hen ook met pensioen (vanaf hun 78e) of stoppen om andere redenen.

Vindt u het leuk om gedurende 4 uur op een dag met een 8-persoons busje volgens een dienstregeling passagiers van A naar B te brengen, dan komen zij graag met u in contact.

Na een proefrit en een medische keuring zoeken ze plaats op het rooster. Op korte termijn kunnen ze twee chauffeurs plaatsen.

Enige bekendheid van de omgeving, goed Nederlands kunnen spreken en met apparatuur kunnen omgaan zijn aanvullende vereisten.