•  Chauffeur busuitjes op de woensdagmiddag

  Chauffeur busuitjes op de woensdagmiddag

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Chauffeur busuitjes op de woensdagmiddag
Geplaatst door Woonzorgcentrum De Pol
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Mensen met een beperking
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Samenwerken

Beschrijving

Bent u in het bezit van een rijbewijs B ? Zou u het leuk vinden om volgens rooster een 8 persoonsbus te rijden? Bekijk dan onderstaande informatie en meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij De Pol.

Op woensdagmiddag zijn er busuitjes vanuit Woonzorgcentrum De Pol. Dit wordt door een groep enthousiaste en actieve vrijwilligers georganiseerd! De bestemming is elke week anders en wordt o.a. met de bewoners, chauffeurs en vrijwilligers afgestemd.

Met de busuitjes begeleidt u samen met 1 of meerdere vrijwilligers ( waaronder een vrijwilliger van de Nederlandse patiënten vereniging) bewoners tijdens een uitstapje. U bent verantwoordelijk voor het vastzetten van de rolstoelen en het veilig vervoeren van de passagiers. U houdt o.a. de kilometer standen bij. Tijdens het uitje begeleidt u ook een bewoner.

Woonzorgcentrum De Pol heeft geen eigen bus maar maakt met deze uitstapjes gebruik van de Bus van WZC Arkemheen.

Werktijden: Woensdagmiddag volgens rooster, bij toerbeurt. U kunt zelf aangeven wanneer te willen rijden. 2-jaarlijks wordt er een rooster gemaakt.

Wat vraagt De Pol van u?

 • U bent in staat een rolstoel te duwen
 • U bent enthousiast, en betrokken
 • U gaat graag met ouderen om
 • U kunt omgaan met ouderen die geheugenproblemen ondervinden
 • U bent betrouwbaar en hebt verantwoordingsgevoel
 • U bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat kunt u van De Pol verwachten?

 • Een inwerkperiode en begeleiding
 • Overleg met uw collega vrijwilligers
 • Gratis ledenpas Leef3.nuvoorjou, korting op een gevarieerd aanbod aan activiteiten en producten. Meer informatie: website Leef3.nuvoorjou
 • Beweging 3.0 heeft voor de vrijwilligers, ongeacht leeftijd, een collectieve ongevallenverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering (WA) afgesloten.
 • Daarnaast organiseert De Pol jaarlijks een feestelijk samenzijn voor alle vrijwilligers.
Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.