Bestuurslid

Competenties Systematisch werken
Communiceren
Bijdrage aan goede werkrelaties

Voor de afdeling Nijkerk-Nijkerkerveen is de Zonnebloem op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van

BESTUURSLID (M/V)

Wat gaat u doen?

• het mede zorgen voor het goed functioneren van de afdeling, binnen de richtlijnen van de Zonnebloem
  • het samenwerken en overleg voeren met andere bestuursleden binnen het afdelingsbestuur en met het regiobestuur
  • het meedenken bij het ontwikkelen van beleid en richting geven aan de koers van de vereniging
  • het nemen van initiatieven en ontwikkelen van nieuwe lokale activiteiten die aansluiten bij de wensen en mogelijkheden van de doelgroep
  • mogelijk mee helpen aan het actueel houden van onze website

Wat vragen wij?

• initiatiefnemer
  • doelgericht en besluitvaardig
  • representatief
  • goede mondelinge en schriftelijke communicatie
  • goed om kunnen gaan met mensen
  • organisatorische kwaliteiten
  • kunnen samenwerken in een team

De werktijden zijn wisselend, overdag en ’s avonds, en de gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per week.

Wat stellen we daar tegenover?

• afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer
  • een zinvolle vrijetijdsbesteding
  • een zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van werkzaamheden
  • ondersteuning en diverse cursusmogelijkheden