Ben jij de nieuwe gastvrouw/gastheer van de mobiele bloedbank in Nijkerk?

Vacature overzicht » Ben jij de nieuwe gastvrouw/gastheer van de mobiele bloedbank in Nijkerk?
Geplaatst door Stichting Sanquin Bloedvoorziening
Categorie Gastvrouw/heer
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Adres Watergoorweg 44 44

Vrijwilligers gezocht voor de mobiele bloedbank in Nijkerk!

Ben je acht keer per jaar op een maandag (data op aanvraag) beschikbaar? Dan komt Stichting Sanquin heel graag met je in contact!

Jaarlijks hebben ze zo'n 300.000 mensen in ons land een bloedproduct nodig, variërend van kankerpatiënten tot slachtoffers van een verkeersongeval. Sanquin Bloedvoorziening verzorgt zonder winstoogmerk de bloedvoorziening van Nederland en bevordert daarnaast ook de transfusiegeneeskunde.

Sanquin is op zoek naar vrijwilligers die zich betrokken voelen bij de bloedbank en de donors. Deze vrijwilligers worden op afnamelocaties door het hele land ingezet als gastvrouw of -heer.