•   Ben jij de nieuwe gastvrouw/gastheer van de mobiele bloedbank in Nijkerk?

    Ben jij de nieuwe gastvrouw/gastheer van de mobiele bloedbank in Nijkerk?

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Ben jij de nieuwe gastvrouw/gastheer van de mobiele bloedbank in Nijkerk?
Geplaatst door Stichting Sanquin Bloedvoorziening
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Gastvrouw/heer
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Communiceren
Samenwerken
Adres Watergoorweg 44 44

Beschrijving

Vrijwilligers gezocht voor de mobiele bloedbank in Nijkerk!

Ben je acht keer per jaar op een maandag (data op aanvraag) beschikbaar? Dan komt Stichting Sanquin heel graag met je in contact!

Jaarlijks hebben ze zo'n 300.000 mensen in ons land een bloedproduct nodig, variërend van kankerpatiënten tot slachtoffers van een verkeersongeval. Sanquin Bloedvoorziening verzorgt zonder winstoogmerk de bloedvoorziening van Nederland en bevordert daarnaast ook de transfusiegeneeskunde.

Sanquin is op zoek naar vrijwilligers die zich betrokken voelen bij de bloedbank en de donors. Deze vrijwilligers worden op afnamelocaties door het hele land ingezet als gastvrouw of -heer.

 

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.