•   Vrijwilliger dagbesteding

    Vrijwilliger dagbesteding

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Vrijwilliger dagbesteding

Beschrijving

Ben jij een enthousiast en creatief persoon die graag als vrijwilliger bij een dagbesteding wil werken met volwassenen met niet aangeboren hersenletsel. Dan is Stichting ZorgFactor op zoek naar jou!

Zij zoeken vrijwilligers die doordeweeks en/of in het weekend willen helpen, onder begeleiding van een professional, bij de creatieve activiteiten van de dagbesteding.

Bij de dagbesteding doen ze diverse activiteiten (wandelen, creatief, schilderen en spelletjes). Wat Stichting ZorgFactor belangrijk vindt is dat de gasten op lichamelijk en geestelijk vlak in beweging worden gebracht.

Heb je interesse? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.