•   Chauffeurs

    Chauffeurs

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Chauffeurs
Geplaatst door Chr. Basisschool De Appelgaard
Plaats Appel - Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kinderen en jongeren
Vervoer
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Competenties Betrouwbaarheid tonen
Omgaan met tijd en tempo
Communiceren
Adres Barneveldseweg 182

Beschrijving

Om kinderen die van ver komen toch veilig naar school en weer naar huis te krijgen, heeft De Appelgaard een personenbusje aangeschaft. Dit is al een groot succes en er wordt 4 dagen per week mee gereden. Er is echter nog meer vraag naar ritten. Daarom is De Appelgaard op zoek naar mensen die dit vervoer willen oppakken en daarmee een positieve bijdrage willen leveren aan de verdere opbouw van de school en zijn leerlingen.

Bent u op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding van een paar uurtjes per dag, één of meerdere dagen per week en heeft u een B-rijbewijs (auto)? Uiteraard houdt u uw hoofd koel en maakt u het gezellig in de bus met de leerlingen. U kunt zelf naar De Appelgaard komen, waar altijd een kopje koffie klaarstaat.

Aangezien dit een vrijwilligersfunctie betreft, hopen wij dat u van chocolade houdt en ander lekkers, waarmee wij u belonen op speciale dagen in het jaar.

 

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.