•   Algemeen bestuurslid Veluwe Wandeltocht

    Algemeen bestuurslid Veluwe Wandeltocht

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Algemeen bestuurslid Veluwe Wandeltocht
Geplaatst door Veluwe Wandeltocht
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Sport en recreatie
Competenties Samenwerken

Beschrijving

Het bestuur van de Veluwe Wandeltocht doet de voorbereidingen en zorgt ervoor dat de wandelaars een mooie en onvergetelijke dag kunnen beleven.

Hiervoor wordt 1x per maand  van november t/m mei vergaderd. Na afloop van de wandeltocht is er nog een afsluitend moment met hapje en drankje.

Heb jij organisatorische talenten of goede ideeën om in te brengen en zou je graag willen helpen, reageer dan op deze vacature.

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.