•   Algemeen bestuurslid

    Algemeen bestuurslid

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Algemeen bestuurslid
Geplaatst door Speel-o-theek Pinoccio Nijkerk
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Kinderen en jongeren
Type vrijwilliger Volwassenen
Competenties Systematisch werken
Probleem oplossen
Communiceren
Samenwerken

Beschrijving

De Speel-o-theek is op zoek naar een actief nieuw lid voor haar bestuur!

Samen met de andere bestuursleden bepaal je het beleid van de Speel-o-theek. Soms doe je wat administratieve werkzaamheden of vervang je een ander bestuurslid. Je geeft ook opvolging aan werkzaamheden voortkomend uit de bestuursvergadering.

Ben jij gemotiveerd, enthousiast, proactief, flexibel, geduldig, creatief en kun je goed luisteren? Dan ben jij misschien wel het nieuwe bestuurslid waar zij naar op zoek zijn!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.