Algemeen bestuurslid

Competenties Systematisch werken
Probleem oplossen
Communiceren

De Speel-o-theek is op zoek naar een actief nieuw lid voor haar bestuur!

Samen met de andere bestuursleden bepaal je het beleid van de Speel-o-theek. Soms doe je wat administratieve werkzaamheden of vervang je een ander bestuurslid. Je geeft ook opvolging aan werkzaamheden voortkomend uit de bestuursvergadering.

Ben jij gemotiveerd, enthousiast, proactief, flexibel, geduldig, creatief en kun je goed luisteren? Dan ben jij misschien wel het nieuwe bestuurslid waar zij naar op zoek zijn!