Werkgroeplid voor maanden september t/m november

Vacature overzicht » Werkgroeplid voor maanden september t/m november
Geplaatst door Dorcas Voedselactie
Categorie Administratief Werk
Goede doelen
PR, communicatie en media

Dorcas is voor de jaarlijkse voedselactie op zoek naar 1 of 2 nieuwe werkgroepleden, die zich in de periode van september tot november in willen zetten voor de organisatie van de voedselactie. Deze vindt plaats in  4 supermarkten van Nijkerk in november.

Wat wordt er van je verwacht:
- Voorbereiden actie (tijd zelf in te delen)
- Maken van een rooster voor de vrijwilligers                                                                                                                - Het verzorgen en versturen van de persberichten( concepten zijn aanwezig).                                                   - Ongeveer 5x een werkvergadering;                                                                                                                               - Op de dag zelf: Vrijwilligers aansturen en de voorraad controleren