•   Voorzitter

    Voorzitter

 
Print Friendly
Vacature overzicht » Voorzitter
Geplaatst door Speelotheek
Plaats Nijkerk
Vacature type Organisatie
Categorie Bestuurswerk
Type vrijwilliger Volwassenen
Senioren
Adres Frieswijkstraat 99

Beschrijving

Wil jij je talenten inzetten voor een kleine stichting met een leuke groep vrijwilligers?Dan is dit je kans! Stichting Speelotheek Pinoccio is namelijk op zoek naar een nieuwe voorzitter. 

Ben jij goed in het omgaan met vrijwilligers, het onderhouden van externe contacten en het bewaken van de grote lijnen van onze stichting? En zoek je een leuke uitdaging.

Dan zijn wij op zoek naar jou!!!!

Werktijden: als tijdsinvestering moet je rekenen op 4 – 8 uur per maand.

“Vele handen maken licht werk.” Deze uitdrukking kennen veel mensen wel. Speelotheek Pinoccio draait volledig op vrijwilligers. Zij doen dit met veel plezier. Toch kunnen zij altijd nog hulp gebruiken in de uitleen.

Je krijgt dan van ons het lidmaatschap cadeau!!

Alleen geregistreerde leden kunnen reageren op vacatures.
Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neemt u gerust eens een kijkje op onze vacaturebank. Hierop vindt u tal van vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken. En het zijn niet alleen vacatures om voor mensen te zorgen, maar ook als u een bestuursfunctie zoekt of liever wat met kinderen doet of van organiseren houdt, vindt u er vele interessante vacatures. Als organisatie is het mogelijk om zelf uw vacature op de vacaturebank te plaatsen. Neemt u hiervoor contact op met Sigma en vraag naar de mogelijkheden. We leggen het u graag uit. Ook is de vacaturebank geschikt voor individuele hulpvragen. Met andere woorden: u bent niet van een organisatie maar u heeft persoonlijk een hulpvraag en zoekt daar een vrijwilliger, een maatje, voor. We informeren u graag over de  mogelijkheden. Vraag er gerust naar.