Bordje Erbij

Bordje Erbij

Bordje Erbij brengt mensen bij elkaar die het leuk vinden om samen te eten, leuke gesprekken te voeren en nieuwe mensen te leren kennen onder het genot van een warme maaltijd binnen een huiselijke sfeer. Samen eten is leuker, gezelliger en gezonder.  Bordje Erbij is voor alle inwoners binnen de gemeente Nijkerk (Hoevelaken, Nijkerkerveen en Nijkerk) en voor alle leeftijden.

Hoe werkt het?

Spreekt dit je aan? En heb je interesse of behoefte aan meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Sigma Nijkerk.  Een medewerker zal een afspraak met je maken om bij je thuis langs te komen voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek worden je wensen en verwachtingen doorgenomen.  Na dit gesprek gaat de medewerker op zoek naar een geschikte ‘match’. Wanneer er een match is gevonden, worden beide partijen uitgenodigd voor een kennismaking met elkaar en worden er verdere afspraken gemaakt. Om te kijken of het klikt tussen beide partijen wordt er gestart met een ‘proef-etentje’.

Een eetadres kan een kleine bijdrage van 3 euro vragen voor de maaltijdkosten.

';