Workshop contact leggen en onderhouden

4 november 2022

Heb je behoefte aan meer, betere of een andere soort contacten? Wil je je huidige contacten verdiepen of wil je leren hoe je relaties aangaat en onderhoudt? Dan is de workshop ‘contact leggen en houden’ iets voor jou! Van januari t/m maart 2023 vinden de workshops plaats op donderdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Nijkerk.

De workshops zijn als volgt opgedeeld:

• 12 januari:
    Kennismaking, het bespreken van het belang van een gezond netwerk, de wensen voor contact en het bespreken van jouw doelen.
  • 2 februari:
    Contact leggen en onderhouden, hoe doe je dat? Je bespreekt dit met de groep en sociale situaties worden besproken en geoefend.
  • 16 februari:
    Er is ruimte om een onderwerp te bespreken, die jullie zelf aandragen. Dit kan gaan over verwachtingen, grenzen stellen, waar ontmoet je mensen, gelijkwaardigheid etc.
  • 16 maart:
    Terugblik op de workshop. Wat heb je geleerd en wat neem je mee?

Voorafgaand aan de workshops maak je huiswerk en werk je zelf aan je doelen. De medewerker van Sigma kan vragen tussen de workshops door beantwoorden indien wenselijk. Een half jaar na de workshop ontmoeten we elkaar weer om te horen hoe het gaat. De groep zal bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Vol = vol.

Aan deelname zijn een aantal voorwaarden verbonden:

• Je bent woonachtig in de gemeente Nijkerk en ouder dan 18 jaar
  • Je kan en durft naar je eigen gedrag te kijken en actief deel te nemen aan groepsgesprekken
  • Het lukt je om je eigen verhaal te vertellen, maar ook te luisteren naar anderen
  • Je bent bereid om huiswerk te maken
  • Je hebt onlangs geen vergelijkbare trainingen gevolgd en bent momenteel niet intern in behandeling bij een GGZ instelling

Aanmelden kan tot 5 december door te mailen naar: mvdbrink@sigma-nijkerk.nl of door te bellen naar: 033-2474830. Je kunt ook bellen of mailen wanneer je meer informatie wilt of vragen over de workshop hebt. Deelname is kosteloos en voor koffie en thee wordt gezorgd.