• Inspiratiecollege voor vrijwilligers in gemeente Nijkerk

    Inspiratiecollege voor vrijwilligers in gemeente Nijkerk

 
Print Friendly

24 september 2019


Op dinsdagavond 29 oktober vindt alweer de vierde editie van de scholingsavond voor de vrijwilligers in gemeente Nijkerk plaats. Dit jaar in de vorm van een inspiratiecollege, door  Thijs Lindhout, over het thema “Geluk”. Tijdens het inspiratiecollege neemt Thijs je mee langs drie thema’s die allesbepalend zijn voor een gelukkig leven. Na het volgen van het inspiratiecollege weet je hoe je makkelijker geluk in je (vrijwilligers)werk en privé leven kunt ervaren.

Thijs Lindhout is een veel gevraagd spreker over geluk en succes. Hij doet al 10 jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven. Waar vele andere inspiratie sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd, en heeft hij veel mensen mogen interviewen, van topsporters, BN’ers tot miljonairs.

De avond vindt plaats in de Aula van het Corlaer College (Havo/Atheneum) - Henri Nouwenstraat 8 in Nijkerk. De inloop is om 18.00 uur met een maaltijd. De start van het programma (zonder maaltijd) is om 18.45 uur. De avond eindigt om 21.15 uur.

Bent u nieuwsgierig geworden? Op de website van Sigma, https://www.sigma-nijkerk.nl/agenda/inspiratiecollege2019/ vindt u het programma en de aanmeldlink.

Graag ontvangen wij uiterlijk vrijdag 18 oktober uw aanmelding en of u gebruik wenst te maken van de maaltijd.

Let op: vol is vol!