• Inschrijving beursvloer Hoevelaken 2015 geopend!

    Inschrijving beursvloer Hoevelaken 2015 geopend!

 
Print Friendly

30 juni 2015


Zoals u wellicht bekend is, heeft de Lions Club Hoevelaken besloten om dit jaar wederom een beursvloer te organiseren en wel op 14 oktober 2015. Maatschappelijke instellingen en verenigingen kunnen zich als vragende partij aanmelden met hun wensen. Ondernemingen hebben de gelegenheid om daar via de beursvloer invulling aan te geven. De organisatie heeft dit keer de doelstelling gezet op het realiseren van 70 matches. Aanmelden kan via de website van de Beursvloer Hoevelaken: www.beursvloerhoevelaken.nl. Zij zien uw aanmelding graag tegemoet!

Al ambassadeur van de Beursvloer?
Uiteraard willen zij de komende beursvloer nog succesvoller maken dan de vorige twee. Dit betekent niet alleen meer matches maar vooral ook meer deelnemers. Een nog bredere spreiding onder de Hoevelakense instellingen, verenigingen en ondernemingen is wat zij nastreven. En u kunt hen daarbij helpen door deelname aan de beursvloer aan te bevelen in uw kennissenkring en netwerk. Wordt u ambassadeur?

Comité van Aanbeveling is geïnstalleerd
Oudgedienden Gerard van Straalen (Middenstand Hoevelaken), Gerrit Slijkerman (Historisch Hoeflake) en Aart van Wincoop (Ondernemers Hoevelaken) zijn wederom van de partij in de CvA. Namens de sportverenigingen is het comité versterkt met Frank Verhulst (voorzitter Mixed Hockey Club Hoevelaken). Daarnaast heeft mevrouw Marly Klein (wethouder gemeente Nijkerk) zitting genomen.

De leden van het Comité van Aanbeveling hebben allen lange staat van dienst, een grote betrokkenheid met en een groot netwerk binnen de Hoevelakense gemeenschap. De gedrevenheid van de Lions Club gecombineerd met de slagkracht van het Comité van Aanbeveling zijn de basis-ingrediënten die de Beursvloer tot een groot succes moeten maken.