Ik ben gaan inzien hoeveel je voor een ander kunt betekenen..

9 april 2018

“Ik ben gaan inzien hoeveel je voor een ander kunt betekenen en hoefoto Kevin (002)
waardevol dat voor je zelf kan zijn”
, aldus Kevin van den Broek, vrijwilliger
bij Sigma Nijkerk.

“Mijn naam is Kevin van den Broek (31 jaar). Ik kom uit Nijkerk en woon samen met mijn vriendin en mijn 2 kinderen.
Vijf jaar geleden is mijn leven drastisch veranderd, doordat ik fysieke problemen heb gekregen. Na twee rugoperaties en de nodige complicaties bleek ik niet meer de oude te worden. Ik kon hierdoor mijn werk niet meer voortzetten en mijn dagelijkse activiteiten
niet meer goed uitvoeren.

Omdat ik veel thuis zat verveelde ik me enorm. Vrijwilligerswerk bood mij de kans om weer voldoening uit mijn dagen te halen, dagritme op te bouwen, iets voor een ander te kunnen betekenen en te testen wat mijn lijf aankon.”

“Doordat ik dit ben gaan doen heb ik nieuwe talenten van mezelf ontdekt. En ben ik gaan inzien hoeveel je voor een ander kunt betekenen en hoe waardevol dat voor je zelf kan zijn (positieve energie).
Als ondernemer was ik vooral bezig met geld verdienen, maar dit heeft me geleerd dat heel kleine dingen voor anderen doen van veel grotere waarde kan zijn.”

“Door de positieve energie die ik krijg van het vrijwilligerswerk wat ik doe, voel ik me meer van waarde voor de maatschappij en mijn gezin. En heb ik ontdekt hoeveel belasting mijn lijf aankan en dat heeft geresulteerd in een passende baan.”

Kevin van den Broek