• Heropening “De Kopperhof”

    Heropening “De Kopperhof”

 
Print Friendly

23 februari 2015


Afgelopen zaterdagmiddag was er feest in ouderencentrum De Stoutenborgh aan de Sportweg in Hoevelaken. Het hierin gevestigde activiteitenzaal voor senioren, “De Kopperhof”, werd na een grote opknapbeurt heropend.

Aan het eind van de zomer van 2014 is de vloer van De Kopperhof geheel vernield tengevolge van grote waterschade. Afgelopen week van 16 tot 20 februari is de zaal daarom gerenoveerd en opnieuw ingericht door Voskuilen Interieur en op 21 februari officieel geopend door de ouders van directeur Jos Voskuilen, met een korte toespraak van Jenny Verbeek, consulent welzijn van Sigma en wethouder Marly Klein.

De uitgenodigde vrijwilligers, velen lange jaren betrokken bij het Steunpunt Welzijn Ouderen Hoevelaken, konden als eerste de nieuwe inrichting bewonderen en uitproberen. Wij zijn erg blij met de overweldigende positieve reacties, en hopen dat de vernieuwde zaal nog heel veel plezier zal brengen aan alle deelnemers aan het uitgebreide activiteitenprogramma, en leidt het tot nieuwe ideeën en initiatieven.

Foto: Aalt Guliker ©