• Goed gematcht op de Beursvloer!

    Goed gematcht op de Beursvloer!

 
Print Friendly

28 februari 2015


Op de eerste Nijkerkse Beursvloer, 20 november vorig jaar, was geld vanzelfsprekend taboe. Wel werd er volop gehandeld in kennis, creativiteit, netwerken, faciliteiten – allemaal dingen die vaak van onschatbare waarde zijn, zowel voor bedrijven als maatschappelijke organisaties.

Sigma kijkt terug op een zeer succesvol verlopen middag, waar de notaris maar liefst twee keer zoveel matches afgesloten heeft voor de stichting dan verwacht. Vooral onze taarten vielen in de smaak bij een aantal bedrijven, zo hebben we allemaal onze favoriete recepten van de plank gehaald.

Dinsdag 17 februari was het weer zover: Anne José Schimmel, consulente vrijwilligerswerk mocht een grote appeltaart brengen bij Ridder Tweewielers om de in de match vastgelegde, prachtig opgeknapte dienstfiets in ontvangst te nemen van Bea Ridder.

Inmiddels gebruiken de Sigma-consulenten de tweewieler met veel plezier – goed gematcht dus op de Beursvloer! Bedankt Ridder Tweewielers, en natuurlijk alle organisatoren en medewerkers van dit baanbrekend initiatief!