• Financiële bijdrage en promotie aanvragen voor NLdoet 2021

    Financiële bijdrage en promotie aanvragen voor NLdoet 2021

 
Print Friendly

17 november 2020


Het Oranje Fonds organiseert komend jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet is dé kans om elke klus te klaren. Je legt als organisatie nieuwe contacten, er wordt extra werk verzet met nieuwe vrijwilligers en je zet jullie organisatie in het zonnetje. Het Oranje Fonds zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en ondersteunt jullie graag hierbij! Doe je ook (weer) mee op 12 en 13 maart?

Financiële bijdrage en gratis promotie
Organisaties kunnen vanaf 16 november weer een bijdrage van maximaal €350 per locatie aanvragen voor bijvoorbeeld materialen en catering. De deadline is 31 januari, maar wacht niet te lang, want op=op. Op nldoet.nl lees je de voorwaarden en vind je het aanvraagformulier. Iedere organisatie krijgt daarnaast begin maart ons NLdoet promotiepakket. In februari 2021 roepen wij heel Nederland in een campagne op om tijdens NLdoet voor iemand anders klaar te staan. Zo maken we samen van NLdoet een succes!

Overweeg je  mee te doen maar weet je niet precies hoe? Kijk op www.nldoet.nl voor deze handige draaiboeken en nog veel meer slimme tips en downloads!