10 jaar Sigma in Nijkerk

Sigma viert feest

Dit jaar viert Sigma haar 10e verjaardag. Tijdens dit jubileumjaar  zult u op verschillende momenten wat van ons horen.

Wist u dat u al 10 jaar lang bij Sigma terecht kunt voor onder andere vragen over vrijwilligerswerk, het invullen van formulieren, regelingen en financieel advies, mantelzorg, ouderenadvies en nog veel meer?

Sigma is in 2007 gestart met 3 diensten: Vrijwilligerswerk, Mantelzorg en Welzijn Ouderen Hoevelaken, vanwege de veranderingen in de wetgeving over maatschappelijke ondersteuning. In de afgelopen 10 jaar is Sigma uitgegroeid tot een organisatie die veel verschillende diensten aanbiedt. De informatie, het advies en de ondersteuning die de medewerkers geven,  is altijd onafhankelijk.

Wat in 2007 begon met  3 medewerkers en 60 vrijwilligers, is inmiddels uitgegroeid tot een team van 12 medewerkers, 2 stagiaires en een groep van maar liefst ruim 130 vrijwilligers. Hiernaast is Sigma al vanaf de oprichting bijgestaan en geadviseerd door een betrokken bestuur.  Zonder de inzet van al deze mensen was Sigma niet geworden wat het nu is.

Ook bedanken we vanaf deze plek de gemeente en alle inwoners van gemeente Nijkerk voor het vertrouwen in onze organisatie.

Wist-u-datjes

Bekijk alle wist-u-datjes