Project Woon Bewust

Bewust wonen en leven betekent ook vitaal ouder worden in uw eigen huis. Het sleutelwoord hierbij is: preventie. Met een gezonde en bewuste levensstijl in uw woning dat comfort en veiligheid biedt, kunt u de toekomst aan én heeft u er nu al het gemak van.

Naast de vele tips op de website kunt u een advies op maat krijgen over uw woonsituatie. Daarvoor kunt u een kosteloos huisbezoek aanvragen van een vrijwillige Woon Bewust-adviseur. Tijdens het bezoek neemt hij of zij met u een checklist door. De vrijwillige Woon Bewust-adviseur kan u ook precies vertellen waar u terecht kunt voor aanschaf en installatie van de oplossingen. Vraag een huisbezoek aan bij ons via info@sigma-nijkerk.nl of telefonisch via 033 – 247 48 30.

DSC01069kl
De adviseurs van WoonBewust