• Administratie op orde

    Administratie op orde

 
Print Friendly

Overziet u de bergen post niet meer? Of weet u niet hoe u het beste uw papieren op orde kunt houden? Twijfelt u over wat u wel en niet bewaren moet? Het ordenen en goed bijhouden van uw persoonlijke administratie is het doel van de kortdurende hulp die Sigma biedt.

Tijdens een aantal gesprekken met een vrijwilliger van Sigma leert u op een praktische manier hoe u dit het beste kunt doen. Het geleerde wordt tegelijk ook in de praktijk gebracht. De gesprekken vinden bij u thuis plaats omdat daar alle spullen bij de hand zijn.

Werkwijze:
Er wordt een afspraak met u gemaakt om te bekijken waar u precies hulp bij kunt gebruiken. U wordt voorgesteld aan de vrijwilliger die u gaat helpen en maakt daar verdere afspraken mee. In drie tot maximaal vijf gesprekken wordt u geholpen om uw papierwerk op orde te brengen. Verder krijgt u tips over hoe u zelfstandig verder kunt met wat u geleerd heeft. Mocht blijken dat u recht heeft op financiële regelingen die voor u van toepassing zijn dan kunt u ook hulp krijgen bij het aanvragen daarvan.

De geboden ondersteuning is gratis. Om u aan te melden of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.