• Spreekuur XL tijdens NL-doet

    Spreekuur XL tijdens NL-doet

 

Op vrijdag 15 maart is het Inloopspreekuur Vrijwilligerswerk XL. We hebben deze editie gekoppeld aan Nl Doet (15 en 16 maart).

Tijdens deze ochtend ben je van harte welkom (9.00 – 12.00 uur) om binnen te lopen voor informatie over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk.

Je kunt een (vrijwilligerstest) test doen, vacatures inkijken, met collega’s in gesprek en een bakje koffie/thee met wat lekkers erbij.

Ook kun je je aanmelden (https://www.nldoet.nl/klus/samen-haken-voor-bordje-erbij) om deze ochtend samen met anderen pannenlappen te haken voor het project Bordje Erbij van Sigma.
Bordje Erbij brengt mensen samen die het gezellig vinden om samen te eten. Degenen die koken krijgen als dank een unieke en zelf gehaakte pannenlap.

Deze activiteit is van 10.30 uur tot 12.00 uur in de bibliotheek van Nijkerk (Frieswijkstraat 99). Je moet wel zelfstandig kunnen haken om aan deze activiteit mee te doen. Sigma zorgt voor begeleiding en de materialen (en patroon) en een bakje koffie/thee met wat lekkers.