Filmcafé

8 april 2020:              keuzefilm
EXTRA:
25 maart 2020:          Oerijssel
(in samenwerking met Vorming en Toerusting Hoevelaken)
Kosten: € 7,00 inclusief een kop koffie/thee – verdere consumpties voor eigen rekening
Waar: De Kopperhof
Meer info: Reservering en kaartverkoop via de Openbare Bibliotheek Hoevelaken via de website www.bibliotheeknijkerk.nl kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek. Zowel leden als niet-leden blijven op deze manier goed op de hoogte van het filmprogramma. Ook in Nijkerk wordt in deze periode een filmcafé georganiseerd. In samenwerking met de Eshof gemeente wordt ook een speciaal programma vertoond, gericht op Vorming en Toerusting. De data en programma hiervan worden bekend gemaakt in de plaatselijke pers en sociale media. Ook in Nijkerk wordt in deze periode een filmcafé georganiseerd.