Filmcafé

Programma: 3 oktober 2018:       Mamma Mia
7 november 2018:   The Post
5 december 2018:   Hampstead
De filmkeuze voor 2 januari, 6 februari, 6 maart en 3 april 2019 wordt in december 2018 bekend gemaakt.
Kosten: € 7,00 inclusief een kop koffie/thee – verdere consumpties voor eigen rekening
Waar: De Kopperhof
Meer info: Reservering en kaartverkoop via de Openbare Bibliotheek Hoevelaken via de website www.bibliotheeknijkerk.nl kunt u zich abonneren op de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek. Zowel leden als niet-leden blijven op deze manier goed op de hoogte van het filmprogramma. Ook in Nijkerk wordt in deze periode een filmcafé georganiseerd. In samenwerking met de Eshof gemeente wordt ook 3 keer een speciaal programma vertoond, gericht op Vorming en Toerusting. De data en programma hiervan worden bekend gemaakt in de plaatselijke pers en sociale media.